Στους «32» κορυφαίους σταμάτησε το Ευρωπαϊκό ταξίδι της Νάπολης Πατρών

Παρασκευή, Ιούλιος 16, 2021 - 9:02πμ
Ο Κάλμον σε εντυπωσιακό στιγμιότυπο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό ταξίδι της Νάπολης Πατρών. Η πορεία των «γαλάζιων» σταμάτησε στους «32» του φετινού Euro Winners Cup, πoυ τους βρήκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Τα παιδιά από την Πάτρα βρέθηκαν για 5η χρονιά στα γήπεδα άμμου του Ναζαρέ της Πορτογαλίας και συνέχισαν να γράφουν ιστορία, όντας μεταξύ άλλων η μοναδική Ελληνική ομάδα που συμμετείχε φέτος στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του beach soccer.

Ο δρόμος σταμάτησε στη δεύτερη φάση, όπου το εμπόδιο της Μολδαβικής Νίστρου (ήττα με 4-0) φάνηκε ανυπέρβλητο για τη Νάπολη, χωρίς όμως να στερεί από τους Πατρινούς μία ακόμα επιτυχία και μία ακόμα πρόκριση σε διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας, η τρίτη σερί μαζί με αυτήν στο Παγκόσμιο της Αλάνιας.

Οι υποχρεώσεις των Ναπολιτάνων συνεχίζονται για τους αγώνες κατάταξης στα παράλια του Ατλαντικού, όπου φημολογείται ότι θα είναι και η τελευταία φορά που φιλοξενεί το Euro Winners Cup.

Τα δωδεκάλεπτα: 1-0, 3-0, 4-0.

Νίστρου: Γκαρανόβσκι, Κοτζοκάρι, Νεγκάρα, Χάπον, Χαϊκούσκι, (Ίγκνατ, Γκουργούι, Φλορέα, Ιστράτι, Γκράουρ)

Νάπολη Πατρών (Βασίλης Παπαζαφείρης): Φιλίπε, Παπασταθόπουλος, Τόρρες, Ναζάροφ, Σοφούλης, (Διαμαντόπουλος, Σταυρόπουλος, Γεωργικόπουλος, Παλούμπης, Δημητρόπουλος)

Υποστήριξη: SilkTech