Στον τελικό της Ανατολής με κορυφαίο τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς- ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Μάιος 9, 2019 - 3:34μμ

Την πρόκριση στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, πανηγυρίζουν εδώ και λίγες ώρες, οι φίλαθλοι, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» επικράτησαν 116-91 των Μπόστον Σέλτικς και έκαναν το 4-1 στην ημιτελική σειρά, με αποτέλεσμα να προκριθούν στον τελικό της Ανατολής.

Ο διεθνής σούπερ σταρ ήταν και πάλι εξαιρετικός. Τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους (4/5 βολές, 8/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες και 4 λάθη σε μόλις 31 λεπτά.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Ο Κρις Μίντλετον με 19 και ο Έρικ Μπλέντσο με 18 πόντους τον ακολούθησαν. Αποκαρδιωτική εμφάνιση από τους Σέλτικς με τον Κάιρι Ίρβινγκ πρώτο σκόρερ μεν με 15 πόντους, αλλά μόλις 6/21 σουτ και 1 ασίστ.

Απόλυτα ικανοποιημένος και συγκρατημένα αισιόδοξος για την συνέχεια, εμφανίσθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγο μετά την πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς, στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.  «Είναι φανταστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Έλληνας άσος, που είναι φαβορί για τον τίτλο του MVP.

Υποστήριξη: SilkTech