Στον Παναθηναϊκό ο Φεντερίκο Μακέντα

Τρίτη, Σεπτέμβριος 4, 2018 - 2:57μμ

Την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Τριετές συμβόλαιο στους «πράσινους» υπέγραψε ο Ιταλός επιθετικός, πρώην παίκτης της Νοβάρα.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας είχε διαρρεύσει ότι ο «εκλεκτός» του Γιώργου Δώνη για τη «γραμμή κρούσης» των «πρασίνων» είχε επιλεγεί και αναμενόταν να γίνει γνωστό το όνομά του.

Τελικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενεργοποίησαν την προφορική συμφωνία που είχαν εδώ και μέρες με τον 27χρονο στράικερ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα για να ενταχθεί και τυπικά στο δυναμικό της αθηναϊκής ομάδας. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια έως το 2021.

Οι πληροφορίες που συνέλεξαν οι Δώνης και Νταμπίζας για τον ποδοσφαιριστή ήταν άκρως θετικές, καθώς εκτίμησαν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία για να κάνει το restart στην καριέρα του, ενώ και στη διάρκεια των επαφών που είχαν μαζί του συνειδητοποίησαν ότι επιθυμεί διακαώς να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει φθίνουσα πορεία, γεγονός που προβλημάτισε τους Δώνη και Νταμπίζα, ωστόσο, οι αγώνες που είδαν από την περυσινή του γεμάτη σεζόν στη Serie B Ιταλίας, τους έκαναν να βάλουν στην άκρη κάποια πράγματα και προχώρησαν στην ενεργοποίησης της συμφωνίας μαζί του για την κάλυψη της μίας και μοναδικής μεταγραφής άνω των 23 ετών που είχε δικαίωμα ο Παναθηναϊκός.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech