Στον Παναιγιάλειο θα συνεχίσει ο πατρινός επιθετικός Διονύσης Καλούδης

Τετάρτη, Αύγουστος 22, 2018 - 10:57μμ

Στον Παναιγιάλειο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Σάκης Καλούδης, παρά το ότι πολιορκήθηκε από την Σπάρτη.

Η νέα υγιής προσπάθεια των "μελανολεύκων" έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του, παρά το ότι εντυπωσίασε στα φιλικά παιχνίδια που έπαιξε πριν μέρες με την Σπάρτη.

Τρεις μήνες πριν γίνει 20 ετών, έχει ήδη δώσει, εντός κι εκτός τοιχών, τα διαπιστευτήριά του. Ξεκίνησε το 2011 από τις ακαδημίες της Θύελλας και ακολούθως έπαιξε στον Αjax Hellas και στον ΑΟ Πάτρα / Ικαρο Πετρωτού. Το 2014 πήγε στην Eμπολι (Κ-17), παραμένοντας δύο χρόνια στην Ιταλία, καθώς έπαιξε στην Ματσεράτα (Κ-18), πριν επιστρέψει στην Ελλάδα (για να τελειώσει το λύκειο). Πέρυσι έπαιξε στον Άρη Θεσσαλονίκης (Κ19) πετυχαίνοντας 17 γκολ και υπογράφοντας συμβόλαιο στην επαγγελματική ομάδα. Ακολουθησε η μετακίνησή του στην Κύπρο και στην Αγία Νάπα.

Είναι καθαρόαιμος επιθετικός και κουβαλάει μεγάλο όνομα. Είναι εγγονός του Βύρωνα Γιαλούση, του παλιού σπουδαίου ποδοσφαιριστή με την μεγάλη καριέρα στον Αχιλλέα, στον Πατραϊκό, στις Μικτές κ.α.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech