Στον πάγκο του Ατρόμητου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Τρίτη, Νοέμβριος 19, 2019 - 3:50μμ

Το ντεμπούτο του στη Super League 1 σαν πρώτος προπονητής θα κάνει την Κυριακή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Οι Περιστεριώτες που ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Αναστασίου, έδωσαν τα «κλειδιά» της ομάδας στους Γιώργο Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο πρώην τεχνικός της Παναχαϊκής πριν λίγο καιρό ανέλαβε την Κ19 του Ατρομήτου και πολύ σύντομα, φτάνει έστω και σαν υπηρεσιακός, στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές θα καθίσουν σίγουρα στον πάγκο για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ και από εκεί και πέρα θα κριθεί το μέλλον τους, με τους Περιστεριώτες να βρίσκονται ήδη στην αγορά για προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλε ο Ατρόμητος για τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και τους δύο προπονητές της ακαδημίας:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή Γιάννη Αναστασίου, ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο κ. Αναστασίου έδειξε επαγγελματισμό, εργατικότητα και ήθος κατά τη συνεργασία του με την ομάδα μας αλλά κάποιες φορές το πιο σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος της απόφασης για τη διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η ομάδα μας μέχρι να προχωρήσει η κατάλληλη λύση για τη θέση του προπονητή θα συνεχίσει με το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου».

Υποστήριξη: SilkTech