Στον ΝΟΠ ο γ.γ. του υπουργείου Ναυτιλίας

Κυριακή, Σεπτέμβριος 15, 2019 - 11:04μμ

Επίσημη παρουσία στην εκδήλωση της Παρασκευής στην Αγορά Αργύρη, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελου Κυριαζόπουλου.

Μετά από πρόσκληση της διοίκησης του ΝΟΠ ο Γ.Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας τίμησε με παρουσία του την επίσημη έναρξη της εβδομάδας των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια του ΝΟΠ.

Μια πολύ ιδιαίτερη σχέση συνδέει τον Γ.Γραμματέα κ.Ευάγγελο Κυριαζόπουλο με την Πάτρα και τον ΝΟΠ, καθώς υπήρξε κολυμβητής του ΝΟΠ και συναθλητής πολλών από τα σημερινά μέλη του ΔΣ. Δυστυχώς η κάπως καθυστερημένη και σεμνή άφιξη του ΓΓ στο βράδυ της Παρασκευής στην Αγορά Αργύρη, ήταν η συνέπεια να μην αναγγελθεί η παρουσία του στην εκδήλωση και να του δοθεί ο λόγος για χαιρετισμό.

Ο κ.Ευάγγελος Κυριαζόπουλος επισκέφτηκε το Σάββατο το πρωί τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ και είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με τους παλιούς συναθλητές του, σε χαρούμενη και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, λόγω της μακρόχρονης απουσίας του από την Πάτρα..

Ο ΝΟΠ ευχαριστεί τον Ευάγγελο Κυριαζόπουλο Evangelos Agelos Kyriazopoulos για την εξαιρετικά τιμητική του παρουσία και εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στο κυβερνητικό έργο που έχει αναλάβει.

Υποστήριξη: SilkTech