Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χρήστος Καράβολας

Πέμπτη, Απρίλιος 19, 2018 - 4:03μμ

Αρχικός στόχος του Συλλόγου και όλων των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον Ερυθρό Αστέρα ,ήταν, είναι και θα έιναι  η ανάδειξη των ταλέντων που υπάρχουν στις μικρές ηλικίες, η αξιοποίηση τους σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες αξιόλογες αθλήτριες, με σκοπό τη  δημιουργία  μιας Ομάδας ικανή να πρωταγωνιστήσει μελλοντικά στο Γυναικείο Βόλεϊ.

Για τον λόγο αυτό ,η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του έμπειρου προπονητή Χρήστου Καράβολα στο προπονητικό  team του συλλόγου. Η διοίκηση πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του ,και στο πρόσωπο του βρίσκει ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων .

Για όσους δεν γνωρίζουν ,ο Χρήστος  Καράβολας έχει συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια με πολλές ομάδες της Πάτρας όπως , Ερμή ,Ολυμπιάδα  και Απόλλων ,και έχει  καταφέρει να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με πολλές επιτυχίες . Ενδεικτικά αναφέρουμε την κατάκτηση δέκα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Πελοποννήσου με την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.

2010-2011 Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

2011-2012 Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

2013-2014 Πρωτάθλημα Κορασίδων και Νεανίδων

2014-2015 Πρωτάθλημα Παγκορασίδων και Κορασίδων

2015-2016 Πρωτάθλημα Παγκορασίδων ,Κορασίδων, Νεανίδων 

2015-2016 Πρωτάθλημα και  άνοδος  Γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία

2016-2017 Πρωτάθλημα Παγκορασίδων και Κορασίδων.

Ο Χρήστος Καράβολας θα αναλάβει την θέση του Υπεύθυνου Προπονητή Ανάπτυξης του συλλόγου, καθώς και τον σχεδιασμό των αγωνιστικών τμημάτων του Ερυθρού Αστέρα παγκορασίδων και κορασίδων.

"Χρήστο ,σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και θα είμαστε πάντα διπλά σου".

Υποστήριξη: SilkTech