Στον Αίολο Αγυιάς βλέπουν το ντέρμπι την Παναχαϊκή

Παρασκευή, Νοέμβριος 23, 2018 - 1:14μμ

Στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αίολου Αγυιάς στον πολυχώρο «Three Action» θα χτυπάει τη Δευτέρα (8.30μ.μ.) η καρδιά του τοπικού μπάσκετ.

Ο Αίολος Αγυιάς θα παίξει στο μεγάλο ντέρμπι με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η, έχοντας σαν βασικό στόχο να επιστρέψει στα ροζ φ.α., προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά 4άδας.

Δηλώσεις για την προσεχή αναμέτρηση έκανε ο σέντερ του Αίολου Αγυιάς, Παναγιώτης Σκόνδρας. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του έχουν ως εξής:

«Στον τελευταίο αγώνα με τον Προμηθέα 2014 πληρώσαμε το καταστροφικό μας γ΄ 10λεπτο. Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και στον ρυθμό μας».

«Στο νέο ντέρμπι που ακολουθεί, αυτήν την φορά με αντίπαλο την Παναχαϊκή, θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, έτσι ώστε να έρθει η νίκη που χρειαζόμαστε. Βλέπετε την Παναχαϊκή θα την συναντήσουμε, ενδεχομένως, και στα πλέι-οφ, οπότε η νίκη μέσα στην έδρα μας αποτελεί μονόδρομο».

«Παρά την ήττα από τον Προμηθέα 2014, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό, κάτι που συμβαίνει, άλλωστε, από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Είναι πολύ θετικό το ότι επέστρεψαν και όλα τα παιδιά που είχαν θέματα με τραυματισμούς, όπως π.χ. ο Χατζηκάλφας και ο Πετρόπουλος, οι οποίοι θα μας δώσουν πολλές λύσεις στην συνέχεια της σεζόν».

Υποστήριξη: SilkTech