Στο WMC Muaythai ο Δήμος Ασημακόπουλος

Τρίτη, Νοέμβριος 1, 2022 - 2:00μμ
Την 4αδα συμπληρώνουν ιδιαίτερα αξιόμαχοι αντίπαλοι

Η βραδιά WMC Muaythai θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, με το Main Event της να είναι η ανακοίνωση του δυνατού Match up της διεθνούς 4αδας.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των 66, 68 κιλών, θα αναμετρηθούν οι αθλητές: ο Ιταλός Angelo Bernardoni, ο Ισπανός Jose Maria Quevedo Tapia, ο Κύπριος Χρήστος Ευγενίου και ο δικός  μας, Πατρινός αθλητής Δήμος Ασημακόπουλος .
Με 22 αγώνες, 18 νίκες εκ των οποίων οι 10 τέλειωσαν με νοκ άουτ, ο Δήμος Ασημακόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις στο Ελληνικό κοινό του Muaythai . Ο Δήμος, μέλος της Εθνικής Ομάδας, έχοντας κατακτήσει τρία χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με την πρόσφατη συμμετοχή του - το καλοκαίρι του 2022 - στα The world Games, στην Alabama των ΗΠΑ, είναι ένας δεινός μαχητής, πάντα υπολογίσιμος για οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, προερχόμενος από νίκη πριν από λίγες μέρες με διακοπή στο 2ο γύρο, απέναντι στον Ιταλό Armando Sanzica.

Την 4αδα συμπληρώνουν ιδιαίτερα αξιόμαχοι αντίπαλοι.

Ο σκληροτράχηλος 31χρονος Ισπανός Jose Maria Quevedo Tapia, έχει αγωνιστεί σε κορυφαία promotion με το ηχηρό παλμαρέ, 79 αγώνες, 53 νίκες, 22 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Ο Ιταλός μαχητής του Max Muay Thai, Angelo Bernardoni, έχει 18 νίκες, 8 ήττες και 1 ισοπαλία (5ΚΟ), ο «ψηλός» από την παραθαλάσσια πόλη Ortona με ύψος 1.91cm, έχει -δικαίως- το προσωνύμιο “Stickman”.

Ο 28χρονος Κύπριος, Χρήστος Ευγενίου, έχοντας 9 επαγγελματικούς αγώνες αλλά και 52 ερασιτεχνικούς, δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει το βαρύτιμο έπαθλο που ο νικητής της 4αδας θα «φορέσει», την άρτι αφιχθείσα από την Ταιλάνδη, ζώνη της WMC "Super 4 Champion".

Το Ολυμπιακό κέντρο «Γ. Στεφανόπουλος» ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους φαν των μαχητικών αθλημάτων το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στην -γεμάτη δράση- βραδιά WMC

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech