Στο βάθρο και τα τρία πατρινόπουλα

Παρασκευή, Αύγουστος 9, 2019 - 12:24μμ
Ασπρομάλη - Μπούσιας, Αργύρης - Λεβιδιώτης, Παπανδρεοπούλου - Παπανδρεόπουλος

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Βόλο η καθιερωμένη διεθνής συνάντηση στίβου Ελλάδας - Κύπρου (για την κατηγορία παίδων - κορασίδων, Κ18).

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο φινάλε της σεζόν σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και έδειξαν τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και πάθος.

Η διοργάνωση του Βόλου, μπορεί να αφορούσε στην κατηγορία Κ18, ωστόσο ήταν η πρώτη που έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο μετά την κατασκευή του. Η ομοσπονδία πέτυχε μέσα από τη χορηγία με την Πανγαία, αλλά και χάρη στη στήριξη του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας να δώσει και πάλι ζωή στο Πανθεσσαλικό, ένα στάδιο που αναμένεται στο μέλλον να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσαν και οι τρεις πατρινοί αθλητές που συμμετείχαν, αφού κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο!

Ο 16χρονος Ηλίας Αργύρης της Ολυμπιάδας (προπονητής ο Κώστας Λεβιδιώτης) ήταν 2ος στα 800μ. με 1.56.77, επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

Η 15χρονη Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου του Κούρου (προπονητής ο πατέρας της, Γιώργος Παπανδρεόπουλος) ήταν 3η στο ύψος με 1.59μ.

Τέλος, η 17χρονη Μαρία Ασπρομάλη του Αρίωνα (προπονητής ο Κώστας Μπούσιας) κατέκτησε την 3η θέση στον ακοντισμό με βολή στα 40.92μ.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech