Στο προπονητικό επιτελείο της Αχαγιάς 82' ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

Πέμπτη, Αύγουστος 16, 2018 - 11:25μμ

Η Αχαγιά 82’ συνεχίζει την ενίσχυσή της και στο προπονητικό επιτελείο. Ο Δημήτρης Μπαρμπούνης είναι ο νέος συνεργάτης του Χρήστου Σαράντη.

Η ανακοίνωση:

«Στο φετινό χτίσιμο της Αχαγιάς '82 βοηθάνε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του. Η φετινή Αχαγιά '82 αλλάζει στο μεγαλύτερο ποσοστό της και μάλιστα εμπλουτίζεται με έμψυχο δυναμικό από τη πόλη της. Σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και στο τεχνικό team ο προπονητής Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά '82 βρισκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον διπλωματούχο προπονητή Δημήτρη Μπαρμπούνη. Ο Δημήτρης έχει υπάρξει χρόνια συνεργάτης του Χρήστου Σαράντη με τα Αστέρια Αχαΐας καθώς ήταν βοηθός την χρόνια της μεγάλης ανατροπής της Αχαγιάς '82.

Πλέον, θα πλαισιώσει το τεχνικό team ως ειδικός συνεργάτης δίπλα στους Χρήστο Σαράντη, Μιχάλη Δελάρτα και Φώτη Κακαλή. Έχει υπάρξει προπονητής επίσης σε τμήματα ακαδημιών Δάφνης Αθηνών, Δημοκρίτου Θεσσαλονίκης , στην ομάδα των Ιτεών Πατρών, Αστέρια Αχαΐας και Αχαγιά '82».

Υποστήριξη: SilkTech