Στο πλευρό του Λιόλιου ο πρόεδρος του γυναικείου ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 30, 2020 - 6:02μμ

Μια ακόμη προσθήκη στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί. Ο λόγος για την συμπόρευση του Γιώργου Μάστακα με την υποψηφιότητα του κυρίου Λιόλιου, την πρώτη σχετική ανακοίνωση στήριξης από παράγοντα του χώρου και με ιδιαίτερη σημασία, καθώς προέρχεται από το μπάσκετ γυναικών.

Ο Γιώργος Μάστακας είναι πρόεδρος του WBC PAS GIANNINA και υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του ΠΑΣ. Υπό το πρόγραμμα των ακαδημιών του ασχολούνται 250 κορίτσια με τον γυναικείο αθλητισμό .

Ο ίδιος, δήλωσε τα παρακάτω στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησής μου με το μπάσκετ γυναικών, μια δραστηριότητα που αποτελεί πιά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της καθημερινότητάς μου, αποφάσισα να κάνω κι εγώ ότι περνά από το χέρι μου για να αλλάξουμε σελίδα.

Είμαι της άποψης πως οι αλλαγές δεν έρχονται από μόνες τους, πρέπει ο καθένας από εμάς να τις κάνει πραγματικότητα.

Στις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας, θα είμαι υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ και συντάσσομαι στο πλευρό του κυρίου Λιόλιου, που η τεχνοκρατική του προσέγγιση και το όραμά του για το μπάσκετ, με κάνει να πιστεύω πως μαζί μπορούμε να πάμε το άθλημα ψηλότερα.

Είναι η ώρα το Ελληνικό μπάσκετ γυναικών να βρεθεί εκεί που του αξίζει και ο σχεδιασμός του κου Λιόλιου είναι κατα την προσωπική μου άποψη, ρεαλιστικός, εφικτός και άμεσα εφαρμόσιμος.

Συστρατεύομαι μαζί του για να δούμε το μπάσκετ γυναικών στις υψηλότερες βαθμίδες της Ευρώπης».

Υποστήριξη: SilkTech