Στο πένθος το αχαϊκό ποδόσφαιρο, αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια

Σάββατο, Απρίλιος 6, 2019 - 12:38μμ

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του αχαϊκού ποδοσφαίρου, με τον θάνατο δύο συμπολιτών, με αποτέλεσμα την αναβολή δύο αγώνων που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν σήμερα Σάββατο.

* Θρήνος στο Μετόχι από τον χαμό του 39χρονου Παναγιώτη Νιφορόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή της λίμνης «Πάπας». Ο εκλιπών ήταν πρώνη ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μετοχίου και έτσι, η ΕΠΣΑ προχώρησε στην αναβολή του αγώνα Γ' Κατηγορίας, ΠΑΟΚ Πάτρας - Μετόχι.

* Θρήνος και στην οικογένεια του Αρη Πατρών για τον θάνατο της 52χρονης Νίκης Καρακάση, μητέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Καταρτζόπουλου και σύζυγος του προπονητή Λάμπη Καταρτζόπουλου, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες. Το παιχνίδι Δόξα Παραλίας - Αρης Π.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ
"Η διοίκηση της ομάδας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη της για το θάνατο της Νίκης Καρακάση, συζύγου του παλαίμαχου παίχτη και πρώην προπονητή της ομάδας Λάμπη Καταρτζόπουλου και μητέρας του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Καταρτζόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Κατόπιν τούτου ο σημερινός αγώνας με τη Δόξα Παραλίας αναβάλλεται μετα απο αίτημα προς την Ε.Π.Σ.Α.".

Υποστήριξη: SilkTech