Στο Πανελλήνιο Optimist U13 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 6, 2021 - 11:52μμ
Σπουδαία δράση στον Βόλο

Η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist U13, που θα διεξαχθεί στον Βόλο, από 6 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Όμιλός συμμετέχει στη δράση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για την προσφορά διαφόρων ειδών, από τα παιδιά που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα παιδιά της πυρόπληκτης Εύβοιας.

Η ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό του Ομίλου μας, την εταιρία SUPER CARGO και στα παιδιά του Ομίλου μας, που βοήθησαν στην επιτυχία της δράσης, φέρνοντας σχολικά είδη για να στηρίξουν την επιστροφή των παιδιών της πυρόπληκτης Εύβοιας σε μια σχετική κανονικότητα, κατά τη νέα σχολική χρόνια.

Οι αθλητές της Ιστιοπλοΐας, από μικρή ηλικία, μαθαίνουν να δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στην κλιματική κρίση που είναι υπεύθυνη και για τις καταστροφικές πυρκαγιές. Μάχη μέσα στον στίβο τους για την προστασία και διατήρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Καλό ταξίδι στον Βόλο και Καλή Επιτυχία στους αθλητές/τριες ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΟ, ΚΩΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΟΥΣΚΑ και την προπονήτριά του ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ».

Υποστήριξη: SilkTech