Στο Πανελλήνιο 35 χλμ βάδην ο Κώστας Ντεντόπουλος

Πέμπτη, Φεβρουάριος 25, 2021 - 11:02μμ

Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 35 χλμ βάδην (Α-Γ), το οποίο θα γίνει την Κυριακή (28/2) στα Μέγαρα. Παράλληλα θα διεξαχθεί και η ημερίδα βάδην για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών (20 χλμ Α-Γ, 10 χλμ Κ20 Α-Γ και Κ18 Α, 5 χλμ Κ18 Γ).

Στα 35 χλμ ανδρών θα πάρουν μέρος 8 αθλητές, ο Κώστας Ντεντόπουλος της Ολυμπιάδας και οι Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, Γιάννης Βαϊτσης, Αναστάσιος Στάμος, Κώστας Σταμέλος, Ησαϊας Τσιτόγλου, Μαρίνος Λύτρας, Αριστοτέλης Γεωργίου. Στα 35 χλμ γυναικών θα πάρουν μέρος 4 βαδίστριες, οι Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Κυριακή Φιλτισάκου και Ευσταθία Κουρκουτσάκη.

Τέλος, στην Ημερίδα βάδην όλων των κατηγοριών θα έχουμε συνολικά 24 συμμετοχές. Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι όσοι αθλητές και αθλήτριες για οποιαδήποτε λόγω ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, να ενημερώσουν την ομοσπονδία στο email [email protected] μέχρι αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε άλλον αθλητή ή αθλήτρια να συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Υποστήριξη: SilkTech