Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα η Εθνική Εφήβων-Τρεις πατρινοί στην αποστολή

Τρίτη, Αύγουστος 9, 2022 - 7:30μμ
Το πρόγραμμα της Εθνικής μας

Αναχώρησε για το Βελιγράδι η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων, προκειμένου να μετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, που γίνεται εκεί από 11 έως 19 Αυγούστου.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Θεόδωρος Δαμίγος, Ανδρέας Αλμύρας, Χρήστος Μπιτσάκος, Νίκος Καστρινάκης, Σεμίρ Σπάχιτς, Κωνσταντίνος Κανδανολέων, Αναστάσιος Μυρίλος, Γιώργος Νικολαΐδης, Φανούρης Φοίβος Δευτεραίος, Αλί Σάλεχ, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος, Ανδρέας Μπτσάκος, Δημήτρης Ησαΐας Παρτσόγλου.
Την αποστολή συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας, ο συνεργάτης του Θόδωρος Ανδρεάκος, ο φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο αρχηγός αποστολής Σπύρος Μίντζης, ενώ μαζί τους ταξιδεύει και ο διεθνής μας διαιτητής Σπύρος Αχλαδιώτης.
Η Ελλάδα μετέχει στον Β' Όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Ολλανδία, Βραζιλία, Αυστραλία, Τουρκία.
Οι άλλοι τρεις Όμιλοι: Α': Ουγγαρία, Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, Κροατία, Κουβέιτ. Γ': Σερβία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Ιταλία. Δ': Ισπανία, Νότια Αφρική, Καναδάς, Μαυροβούνιο.
Το πρόγραμμα της Εθνικής μας στον Β' Όμιλο:
Πέμπτη 11/8: ρεπό. Παρασκευή 12/8: 18:30 Ελλάδα - Ολλανδία. Σάββατο 13/8: 20:00 Βραζιλία - Ελλάδα. Κυριακή 14/8: 20:00 Ελλάδα - Αυστραλία. Δευτέρα 15/8: 20:00 Τουρκία - Ελλάδα.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Προφανώς και όσα ξέρει ο νοικοκύρης, ο προπονητής δηλαδή, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Ο κόσμος όλος όμως, ξέρει πως γεννιούνται απορίες και ερωτηματικά για το πως δεν βρέθηκε θέση στην 13άδα για τον Αποστόλη Γεωργαρά που έβγαλε μάτια με τον ΝΟΠ φέτος στο εφηβικό πρωτάθλημα (3ος), στο πρωτάθλημα νέων (8ος) και στην Α2 Εθνική (3ος), όπου είχε 25 «γεμάτες» συμμετοχές σε 26 αγώνες, αναδειχθείς πρώτος σκόρερ του ΝΟΠ και της Α2 με 57 γκολ.
Ο εντυπωσιακά βελτιωμένος Γεωργαράς γεύτηκε πικρό ποτήρι με τον αποκλεισμό του. Ίσως να «πλήρωσε» το γεγονός πως είναι Πατρινός, πως είναι του ΝΟΠ, πως απέχει 240 χλμ από την Αθήνα. Τα ίδια που βίωνε κάποτε κι ο πατέρας του, κι ο θείος του και τόσα αλλά παιδιά που άξιζαν αλλά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία ποτέ...

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech