Στο Μεξικό οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες της ICG το 2024

Τρίτη, Δεκέμβριος 6, 2022 - 8:00πμ
Νικος Τζανάκος: Να ανοίξουν τα φτερά τους τα παιδιά - αθλητές σε διεθνές επίπεδο

Σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Τζανάκος αναφέρει: «Βρέθηκα στο Μεξικό, στο Δήμο της Leon Guanajuato, η οποία και θα ειναι πρωτεύουσα του Αθλητισμού για το 2023 σε όλη την Αμερική, διοργανώνοντας 100 τεράστιες αθλητικές διοργανώσεις μεσα στο χρόνο. Τεράστια όμως και η απήχηση των Διεθνών Παιδικών Αγώνων ICG.
Προσκεκλημένος από τη Δήμαρχο Alejandra Gutlerer Campos και το Διευθυντή Αθλητισμού Isaac Pina's, μαζί με τα μέλη του προεδρείου των International Children's Games (Πρόεδρος Igor Topole Σλοβενία, Hugh Waters Σκωτία, Avi Benbenisti Ισραήλ, Chulwon Shin ΝότιαΚορέα, Fen-fen Chang Ταϊβάν και Nikos Tzanakos Ελλαδα).
Η δήμαρχος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Leon, παρουσία των μελών του Συμβουλίου, παρέδωσε επιστολή, με την οποία ζητά να διοργανώσει η πόλη της, το 2024, τους Παιδικούς Αγώνες της ICG.
Ήδη ως επιτροπή, επισκεπτόμαστε τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα ξενοδοχεία διαμονής των παιδιών. Εντυπωσιακά και πολύ καλά οργανωμένα αθλητικά κέντρα, εγκαταστάσεις που δείχνουν υψηλό αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο, που σφίζουν από ζωή με αθλούμενους όλων των ηλικιών. Μια πραγματική Αθλητική Πρωτεύουσα της Αμερικής. Ιδού η ευκαιρία για εξωστρέφεια για τους Δήμους-μέλη από την Ελλάδα. Να στείλουν παιδιά-αθλητές, προκειμένου αυτά να αποκτήσουν μια πρωτόγνωρη Αθλητική και πολιτιστική εμπειρία. Οφείλουμε οδεύοντας προς το μέλλον, να ανοίγουμε δρόμους στα παιδιά μας. Η ελληνική σημαία καθώς και ενδεικτικά για τους ελληνικούς Δήμους, η σημαία του Δήμου της Πάτρας, παραδόθηκαν στην Δήμαρχο της Leon και θα αναρτηθούν στο Δημαρχείο της πόλης, αναμένοντας τις ελληνικές αποστολές το 2024».

Υποστήριξη: SilkTech