Στο Κότμπους το δεύτερο διεθνές τεστ για τους πατρινούς Νίκο Ηλιόπουλο και Αθανασία Μεσίρη

Παρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2024 - 10:34πμ
Με τις Εθνικές ομάδες ενόργανης

Δεύτερη διαδοχική συμμετοχή σε παγκόσμιο κύπελλο για επτά Έλληνες αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής, που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση του Κότμπους στη Γερμανία, μία εβδομάδα μετά τα φετινά «αποκαλυπτήριά» τους στο Κάιρο.
Όπως ακριβώς και στην Αίγυπτο, την ελληνική ομάδα απαρτίζουν οι Αλκίνοος Γραικός (έδαφος, πλάγιος ίππος), Αντώνης Τανταλίδης (πλάγιος ίππος),Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο), Απόστολος Κανέλλος (μονόζυγο) στους άνδρες και οι Αθανασία Μεσίρη (άλμα, έδαφος), Μαγδαληνή Τσιώρη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας) στις γυναίκες.
Στο πλευρό τους θα βρεθούν οι προπονητές Θεόφιλος Λαλεχός, Βασίλης Τσολακίδης, Ηλίας Τσοπάνογλου και οι διεθνείς κριτές Λευτέρης Μπουτάκης, Μαρία Σολομωνίδου.
Οι προκριματικοί της διοργάνωσης ξεκίνησαν με τα πέντε πρώτα όργανα (ΑΝΔΡΕΣ: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι / ΓΥΝΑΙΚΕΣ: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (23/02) με τα υπόλοιπα (ΑΝΔΡΕΣ: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο / ΓΥΝΑΙΚΕΣ: δοκός ισορροπίας, έδαφος).
Σε δύο σκέλη θα διεξαχθούν, αντίστοιχα, και οι τελικοί των οργάνων, το Σάββατο (24/02) και την Κυριακή (25/02).

Υποστήριξη: SilkTech