Στο Ιβανώφειο (19:00) το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην Α1

Τετάρτη, Μάιος 16, 2018 - 1:00μμ

Ξεκινάει σήμερα η προσπάθεια του Απόλλωνα για την επιστροφή του στην Α1. Οι «μελανόλευκοι» δοκιμάζονται στο Ιβανώφειο, (19:00, ζωντανά από το sportin.gr/ΕΡΤPLAY1), με τον Ηρακλή.

Με την μπόρα της αποχής των παιχτών του Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα, να δείχνει πως κοπάζει οι «μελανόλευκοι» θέλουν να κάνουν το καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό των πλέι οφ για τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α1.

Ο Απόλλων Πάτρας προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες του Ηρακλή, από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θέλει μία νίκη για να βρεθεί στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χολαργός-Εθνικός.

Μετά την Σαββατιάτικη παραίτηση του Νίκου Οικονόμου, τον Απόλλωνα θα καθοδηγήσει από τον πάγκο σήμερα ο προπονητής της Απολλωνιάδας, Κώστας Δελέγκος και μένει να δούμε πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε  χθες για την Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τους: Ερμείδη, Άκερ , Ματαλών , Μαστρογιαννόπουλο, Αποστολίδη, Τσιάρα, Παπαβασιλόπουλο, Κιτσούλη, Κασπίρη, Κουρέπη, Γόντικα και Χείλαρη.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ:

1η αγωνιστική, 16/5

Αντ. Τρίτσης 19.00 Χολαργός-Εθνικός

Ιβανώφειο 19.00 Ηρακλής-Απόλλων Π. (ΕΡΤ)

2η αγωνιστική, 19/5

Π. Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Χολαργός

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ηρακλής (αν χρειαστεί)

3η αγωνιστική, 23/5

Αντ. Τρίτσης 19.00 Χολαργός-Εθνικός (αν χρειαστεί)

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Απόλλων Π. (αν χρειαστεί)

Υποστήριξη: SilkTech