Στο Ηράκλειο το All Star Game

Πέμπτη, Νοέμβριος 28, 2019 - 1:50μμ

Στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου το φετινό All Star Game, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και πάλι στο ίδιο γήπεδο μετά από δέκα χρόνια, ενώ το All Star Game επιστρέφει στην Κρήτη μετά το 2014, όταν είχε πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Στην Πάτρα η Εθνική μπάσκετ - Στο Ηράκλειο ο τελικός Κυπέλλου

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας σε εκδήλωση για τη συνεργασία της ΕΚΟ και του ΕΣΑΚΕ για την Basket League.

Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Μετά την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη, ο θεσμός του EKO All Star Game ταξιδεύει στο νησί της Κρήτης και σε μια ακόμη μεγάλη πόλη της χώρας μας. Το Ηράκλειο έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στην διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων. Θεωρούμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει μια απόλυτα επιτυχημένη «Γιορτή του Επαγγελματικού Μπάσκετ», όπως ήταν οι δύο προηγούμενες μετά την αναβίωση του θεσμού...».

Υποστήριξη: SilkTech