Στο χειρουργείο ο Μαραντόνα με αιμορραγία

Σάββατο, Ιανουάριος 5, 2019 - 12:30μμ

Άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του αντιμετώπιζει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαρντόνα, καθώς οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με σοβαρή αιμορραγία στο στομάχι.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στο Μπουένος Άιρες για προγραμματισμένο τσεκ-απ. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρή αιμορραγία στο στομάχι. Η εντολή ήταν να μπει άμεσα στο χειρουργείο, καθώς κινδύνευε η ζωή του.

Η υγεία του Ντιεγκίτο είναι επιιβαρημένη από τις καταχρήσεις, τόσο κατά το διάστημα που «ζωγράφιζε» στα γήπεδα με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, αλλά και της Νάπολι, όσο και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες φορές μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που φιλοξενήθηκε σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Ο Μαραντόνα θα υποβληθεί σε λεπτομερέστερες εξετάσεις, καθώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, το σώμα του βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Τον διάσημο αστέρα του ποδοσφαίρου συνόδευαν στην κλινική του Μπουένος Άιρες οι γιοι του Gianina, Jana και Diego Junior. 

Ο 58χρονος Ντιεγκίτο είναι πιθανόν να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες, καθώς η αιμορραγία στο στομάχι είναι μία ύπουλη και άκρως επικίνδυνη κατάσταση, ενώ η εμφάνισή της, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να κρύβει ακόμη και καρκίνους.

Πηγή

Υποστήριξη: SilkTech