Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Βασιλική Τάτσιου του ΝΟΠ

Πέμπτη, Ιούλιος 22, 2021 - 8:00μμ
Σύσσωμη η αποστολή

Στο Παρίσι βρίσκονται πέντε κολυμβητές  μας για να μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας Νέων ανδρών/Νέων γυναικών/Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων, που διεξάγεται 22-25 Ιουλίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στην αποστολή που συνοδεύεται από τον προπονητή του ΝΟΠ Λευτέρη Μήτρακα, τον φυσικοθεραπευτή Ηλία Θεοδωρίδη και την Κέλλυ Αραούζου, εκπρόσωπο των αθλητών στο Δ.Σ της ΚΟΕ (αρχηγός αποστολής), μετέχουν οι εξής αθλητές: Μιχάλης Διασίτης (10χλμ, Ομαδικό), Κώστας Ζαχαριάδης (7,5χλμ, Ομαδικό), Γεωργία Μακρή (5χλμ, Ομαδικό), Μαρίνα Τριανταφυλλίδη (10χλμ, Ομαδικό) και η πρωταθλήτρια του ΝΟΠ Βασιλική Τάτσιου (7,5χλμ, Ομαδικό).

Σύμφωνα με τον προπονητή Λευτέρη Μήτρακα, οι αγώνες κρύβουν ανατροπές αλλά και συγκινήσεις και προσδοκεί σε καλές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών: «Είναι αλήθεια ότι η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, προσπαθεί να δώσει ευκαιρίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές, να συμμετέχουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό. Σε αυτή την αποστολή η πλειοψηφία των αθλητών μετέχει για πρώτη φορά με την Εθνική ομάδα και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Προσδοκούμε σε αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και να πλασαριστούν οι Έλληνες αθλητές σε όσο το δυνατόν καλύτερες θέσεις. Άλλωστε οι αγώνες στην μαραθώνια κολύμβηση πάντοτε κρύβουν ανατροπές και συγκινήσεις, αλλά θεωρώ πως όλα τα παιδιά είναι άριστα προετοιμασμένα και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Υποστήριξη: SilkTech