Στο διεθνές τουρνουά Patras Battles 2019 ξεκινά η σεζόν στο Stratego

Πέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 9:31πμ

Η μεγάλη συνάντηση του Stratego ξεκινά πάλι στην Πάτρα. Για 4η χρονιά η Patras Stratego Team, φέρνει σπουδαίους παίκτες για μυθικές αναμετρήσεις στα ταμπλώ της.

Στο διεθνές τουρνουά Patras Battles 2019, θα λάβουν μέρος σπουδαίοι παίκτες Stratego, όπως ο Niemeijer Pim (4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής), ο Βανδώρος Γιάννης(Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2018), ο Palley Charlie(Πρωταθλητής Patras Battles 2017), ο Σεκερτζής Σταύρος(Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2016), ο Baron Angel(Πρωταθλητής USA 2018) και άλλοι σπουδαίοι ξένοι και Έλληνες παίκτες.

Οι συμμετέχοντες φέρνουν στην Πάτρα 8 τίτλους Παγκόσμιων Πρωταθλητών και 17 τίτλους Εθνικών Πρωταθλητών!

Το τουρνουά χωρίζεται στην μεγάλη κατηγορία του Patras Battles, στην Junior και στα προκριματικά του Σαββάτου(πρωί). Ακολουθούνται οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Stratego(ISF) και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βαθμολόγιση στην Παγκόσμια κατάταξη(kleier list).

Στην κατηγορία Junior συμμετέχουν όλα τα παιδιά μέχρι και την ηλικία των 14 ετών. Οι 2 πρώτοι νικητές αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία του Patras Battles 2019.

Μέσω των προκριματικών(3 αγώνες), μπορεί ο καθένας να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην μεγάλη κατηγορία.

Το Patras Battles 2019 θα ενθουσιάσει κάθε συμμετέχοντα, καθώς η Patras Stratego Team φέρνει τις πιο δυνατές συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό και με την οργανωτική της εμπειρία θα προσφέρει ένα συναρπαστικό τουρνουά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Χρήσιμες πληροφορίες και εξυπηρέτηση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας διαχειριστικής υποστήριξης των τουρνουά της Patras Stratego Team στο facebook: Strategeiras και στο 6982221639.

Για την οργάνωση τους, συνέβαλαν σημαντικά το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".

Ο πολυτιμότερος παίκτης θα κερδίσει μία ΜΑΣΚΟΤ της Patras Stratego Team, τον “marshal LopiX”.

Υποστήριξη: SilkTech