Στο διεθνές τουρνουά «Elite Neon Cup» η Κ15 της Παναχαϊκής

Πέμπτη, Μάρτιος 29, 2018 - 3:24μμ

Στο σπουδαίο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών «Elite Neon Cup» θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της η Παναχαΐκή. Το «Elite Neon Cup» είναι το πρώτο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα όπου η συμμετοχή όλων των ομάδων γίνεται κατόπιν ειδικής πρόσκλησης.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό κέντρο της Παιανίας από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Απριλίου έως την Πέμπτη 5 Απριλίου και θα λάβει μέρος σε αυτό η ομάδα Νέων Κ15 των «κοκκινόμαυρων».

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αποτελείται από 18 νεαρούς ποδοσφαιριστές και 4 μέλη του Τεχνικού Επιτελείου της ομάδας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν ενταχθεί στην αποστολή είναι οι εξής:

Μικές Μ., Ταρνάρης, Γιώτης, Μικές Λ., Κωστόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Στασινόπουλος, Τάχο, Σουγλέρης, Κυρσανίδης, Πετρόπουλος, Ρηγόπουλος, Σάντας, Θωμάς, Αυγέρος, Τσάκας, Θεοδωρόπουλος και Παναγιώτου.

Την ομάδα θα συνοδεύσουν οι Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος (Γενικός Αρχηγός), Φώτης Παπαπαναγής (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών), Μιχάλης Γεωργόπουλος (προπονητής) και Θόδωρος Σίμας (Φυσιοθεραπευτής).

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ατρόμητο Αθηνών, την Oulun Luistinseura και την Polonia Warsaw.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των «κοκκινόμαυρων» είναι το εξής:

Δευτέρα 2/4 ώρα 10.30 Oulun Luistinseura – Παναχαϊκή

Δευτέρα 2/4 ώρα 13.30 Ατρόμητος Αθηνών – Παναχαϊκή

Τρίτη 3/4 ώρα 16.30 Παναχαϊκή - Polonia Warsaw

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ακολουθούν οι αγώνες της τελικής κατάταξης του τουρνουά. 

Υποστήριξη: SilkTech