Στο Danaon Cup η παιδική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ

Κυριακή, Ιούλιος 8, 2018 - 7:00μμ

Η παιδική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ όπως αγωνίστηκε στο Danaon Cup 2018 δίνοντας σε τέσσερις ημέρες 6 πολύ δυνατούς αγώνες. Το διεθνές τουρνουά έγινε στην πόλη του Άργους και η ομάδα της Πάτρας αντιμετώπισε την Εθνική Ελλάδος την εθνική Μαυροβουνίου Βριλήσσια Πανελλήνιος ΟΦΝ Ιωνία και Διομήδη Άργους.

Τα παιδιά έδωσαν 6 σημαντικούς αγώνες πήραν παραστάσεις και εμπειρίες που θα τους φανούν Χρήσιμες στο μέλλον. Η προπονήτρια της ομάδας της Ακαδημίας των Σπορ Βάσω Βουκελάτου δήλωσε: είχαμε στον προγραμματισμό μας να κλείσουμε τη φετινή αγωνιστική χρονιά με δυνατούς αγώνες για να τσεκάρουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.

Αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της ανδρικής ομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα ενισχύσουμε με όσα περισσότερα εφόδια μπορούμε  για να είναι έτοιμα για το επόμενο βήμα τους. Τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τη δουλειά  σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και τους εύχομαι  καλό καλοκαίρι

Όρθιοι από αριστερά Θεόδωρος Σκόνδρας, Βασίλης Ασημακόπουλος, Άγγελος Κωνσταντάκης, Χρήστος Σουβαλιώτης, Σεραφείμ Κουνιώτης, Τάκης Ανδριόπουλος, Γιώργος Βλασστόπουλος, Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος, Χαράλαμπος Παντός, Διονύσης Μπούλης, Δημήτριος Κάκκας, Βάσω βουκελάτου προπονήτρια.

Υποστήριξη: SilkTech