Στο Αιγίνιο (15:00) για το σερί η Παναχαϊκή

Κυριακή, Φεβρουάριος 10, 2019 - 7:51πμ

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει η Παναχαϊκή στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live  στο sportin.gr) από τον Αιγινιακό για την 16η αγωνιστική.

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες (για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα) η Παναχαϊκή, έχει και την ψυχολογία και τον ρυθμό να κάνει την δικιά της αντεπίθεση προς την κορυφή και τις θέσεις που οδηγούν σε άνοδο και ξεκινάει το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις σε 4 παιχνίδια, που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια της χρονιάς.

Πρώτη στάση το Αιγίνιο (λίγο έξω από την Κατερίνη) και ο ουραγός Αιγινιακός, που «σόκαρε» τους «κοκκινόμαυρους» στην Αγυιά την πρεμιέρα, παίρνοντας ισοπαλία 2-2, έχοντας μάλιστα προηγηθεί και δύο φορές.

Ο Αιγινιακός έχει γίνει ο κακός δαίμονας της Παναχαϊκής στην Αγυιά, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για την έδρα του, όπου πέρσι οι «κοκκινόμαυροι» έφυγαν με άνετη νίκη 2-0.

Στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς είναι ο Αιγινιακός, που απέχει 15 βαθμούς από την Παναχαϊκή που έφτασε την τετράδα και έχει βλέψεις για ψηλότερα.

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις απουσίες των Πλέγα και Αργυρόπουλου από κάρτες.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής επέλεξε για την σημερινή αναμέτρηση τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Κολοβούρη, Πολίμο, Ντάσιο, Σταμόπουλο, Λουμπαρδέα, Σωτηράκο, Τσελεπίδη, Κολ, Φουρλάνο, Παπατόλιο, Πατάπη, Μουστακόπουλο, Αντωνακόπουλο, Μαυριά, Ελευθεριάδη, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Υποστήριξη: SilkTech