Στο 3rd World Taekwondo Europe WTG2 η Δύναμη Πατρών

Δευτέρα, Απρίλιος 23, 2018 - 12:56μμ

Αναχωρεί η Δύναμη Πατρών για το 3rd World Taekwondo Europe WTG2  Presidents Cup, που έχει την τιμή να φιλοξενήσει φέτος η Ελλάδα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο της Πάλης, στα Άνω Λιόσια από 25 έως 29 Απριλίου.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεδομένου ότι είναι κατηγορίας G2 και θεωρείται ένα από το σπουδαιότερα βαθμολογούμενα τουρνουά διότι είναι το μόνο που δίνει απευθείας πρόκριση για τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα για τις πρώτες 3 Θέσεις κάθε κατηγορίας βάρους. Στο πρωτάθλημα αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 2500 αθλητές, ανάμεσα τους Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι αλλά και πρωταθλητές Ευρώπης.

Για τη Δύναμη θα αγωνιστούν: ο επί σειρά ετών Πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων και Πρωταθλητής Ευρώπης 2017 στην κατηγορία των -68 κιλών Σοφοτάσιος Αργύρης και η δυο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος, 3η στην Ελληνική κατάταξη και μέλος της εθνικής ομάδας νέων Αγγελοπούλου Κατερίνα στα -49kg.

Παράλληλα την ευκαιρία να δείξουν εμπράκτως τις ικανότητες που διαθέτουν  σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση έχουν οι αθλητές της  Δύναμης που πλαισιώνουν την αποστολή δεδομένου ότι προέρχονται από μια χρονιά με διακρίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, για την Δύναμη θα αγωνιστούν και οι:

Συνοδινού Δήμητρα -37kg, Λεκατσάς Χρήστος-37kg, Καλαμπόκα Βερονίκη-44kg, Πάνου Χρήστος -48kg, Κατσαΐτη Βασιλική-55kg,Νασοπούλου Ρέα-63kg,Βαχαρίκος Ιπποκράτης-59kg, Κούγελος Γιάννης -65kg

 

Υποστήριξη: SilkTech