Στις «4» του τουρνουά της Οστράβα η Σάκκαρη - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 24, 2021 - 9:32μμ
Προελαύνει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε με 7-5, 6-3 το εμπόδιο της Τσέχας Τερέζα Μαρτίντσοβα, προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα και πλέον «χτυπά την πόρτα» της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε το ματς με break και στη συνέχεια συντήρησε με άνεση το προβάδισμα, όμως στο 5-4 η Μαρτίντσοβα αντέδρασε, πήρε πίσω το break και ισοφάρισε.

Ακολούθησε ένα συναρπαστικό γκέιμ, όπου τελικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε, στην τρίτη ευκαιρία της, να «σπάσει» ξανά το σερβίς της αντιπάλου της και τελικά να πάρει το σετ με 7-5.

Η Τσέχα κέρδισε το πρώτο γκέιμ, του δεύτερου σετ, αλλά η Σάκκαρη με ένα σερί 3-0 πήρε προβάδισμα και δεν το έχασε, κλείνοντας μάλιστα το παιχνίδι με ακόμη ένα break (6-3).

Η Σφιόντεκ στο δρόμο της Σάκκαρη στην Οστράβα

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει στους ημιτελικούς του Ostrava Open η Μαρία Σάκκαρη, καθώς αντίπαλός της στο δρόμο για τον τελικό του τουρνουά θα είναι το νο1 του ταμπλό και νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ.

Η Σάκκαρη, εκτός του στόχου της να παίξει στον τελικό, θα τα δώσει όλα για τη νίκη καθώς σε περίπτωση που τα καταφέρει τότε θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες να βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στο Top 10 του κόσμου.

Αυτό θα συμβεί σίγουρα εφόσον πάρει το τρόπαιο στην Οστράβα, αλλά και με νίκη απέναντι στη νεαρή αντίπαλό της μπορεί να ελπίζει.

Υποστήριξη: SilkTech