Στις 14 Οκτωβρίου αρχίζει η Football League

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 21, 2018 - 6:22μμ

Στις 14 Οκτωβρίου αρχίζει η Football League, μετά τη σχετική απόφαση που έλαβε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Προκειμένου να προδιοριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος έγινε ψηφοφορία, όπου τα μέλη κλήθηκαν να επιλέξουν εάν η... σέντρα της Football League θα γινόταν στις 7 ή στις 14 Οκτωβρίου.

Τελικά αποφασίστηκε να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 14/10, προκειμένου όλες οι ομάδες να έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής, αλλά και να υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Προειδοποίηση ΠΣΑΠ στη Football League 

Άμεση επίλυση του προβλήματος της ασφαλιστικής κάλυψης των παικτών της Football League ζητά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με επιστολή που έστειλε στη διοργανώτρια αρχή του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ο ΠΣΑΠ επισημαίνει ότι έχει εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής και απειλεί με αποχή των μελών του, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην επιστολή του ΠΣΑΠ προς τη Football League αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Έχοντας εξαντλήσει κάθε θεμιτό όριο καλής πίστης, ανοχής και αντοχής, να αξιώσουμε από εσάς να μας γνωρίσετε εγγράφως, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24/09/2018 και ώρα 10:00, την υλοποίηση της νέας ενιαίας ασφαλιστικής καλύψεως των μελών μας και βεβαίως να μας αποστείλετε αντίγραφο του σχεδίου του νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ώστε να λάβουμε γνώση, να τοποθετηθούμε και να προγραμματίσουμε την από κοινού υπογραφή του.

Είναι ευλόγως αντιληπτό ότι η μη συμμόρφωσή σας στα ανωτέρω και για όσο αυτή διατηρηθεί, αποτελεί ανυπέρβλητο κώλυμα μη διεξαγωγής, με υπαιτιότητά σας, της επόμενης ή και των επόμενων αγωνιστικών του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και όλων των λοιπών αγωνιστικών εκδηλώσεων που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία σας».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech