Στήριξη της ομοσπονδίας στην ομάδα 4Χ400 μ. των γυναικών

Σάββατο, Φεβρουάριος 29, 2020 - 10:32μμ

Τη στήριξη της στην ομάδα 4Χ400 μ. των γυναικών εξέφρασε σήμερα (29/2) η ομοσπονδία, στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας με τα μέλη της ομάδας και τους προπονητές τους.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος παρότρυνε τις αθλήτριες να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειες τους, την οποία θα στηρίξει η ομοσπονδία,  αφού φαίνεται πως είναι η μόνη ομάδα σκυταλοδρομίας που μπορεί να διεκδικήσει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στη συγκέντρωση, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,  βρέθηκαν οι αθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελπίδα Καρκαλάτου, Ευαγγελία Ζυγόρη και Άρτεμις Αναστασίου. Μέλη της ομάδας είναι ακόμη οι Ειρήνη Βασιλείου και Δέσποινα Μουρτά της Ολυμπιάδας (προπονήτρια η Ντίνα Μπορνιβέλλι), που βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους,  η Κορίνα Πολίτη που έτρεχε στα προκριματικά των 200 μ., αλλά και η Δήμητρα Γναφάκη, που σπουδάζει στις ΗΠΑ. Μάλιστα η αθλήτρια από την Κρήτη έτρεξε τα ξημερώματα στο Περιφερειακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα τα 400 μ. σε 55.31 κι έδειξε πως είναι έτοιμη το καλοκαίρι να κυνηγήσει γρήγορους χρόνους.

Η ομαδική προσπάθεια θα ξεκινήσει με τις παραπάνω αθλήτριες και θα διαμορφωθεί στην πορεία της σεζόν. Ήδη ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας συζήτησε με τους προπονητές τον αρχικό σχεδιασμό της προετοιμασίας.

Υποστήριξη: SilkTech