Στήνει γιγαντοοθόνες ο Προμηθέας για τους φίλους του στην Πάτρα * Η αποστολή στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Φεβρουάριος 14, 2020 - 7:02μμ

Ο Προμηθέας Πάτρας κινείται σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει πως θα στήσει γιγαντοοθόνη έξω από το προπονητικό του κέντρο έτσι ώστε οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας.

Σε πρότυπα ΝΒΑ κινούνται οι άνθρωποι του Προμηθέα Πάτρας ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Κυριακή (16/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ΚΑΕ πήρε απόφαση να στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Καστελόκαμπο και να μετατρέψει τον περιβάλλοντα χώρο σε... Promitheas Park, έτσι ώστε όλοι οι φίλαθλοι των Πατρινών να παρακολουθήσουν την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του Προμηθέα σε ανάλογο εορταστικό κλίμα.

Η ανακοίνωση:
"Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, η Πάτρα κι ο Προμηθέας γιορτάζουν και διεκδικούν το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ στην Ιστορία τους! Οι γιορτές θέλουν παρέα και η ομάδα μας χρειάζεται την υποστήριξή των φιλάθλων της (έστω και από απόσταση), έχει ανάγκη να είμαστε ΜΑΖΙ και να δώσουμε το παρών στο Σπίτι μας, στο Promitheas Park στον Καστελόκαμπο, μεταφέροντας το πάθος και την αγάπη μας για τον Προμηθέα ως την Κρήτη.

Μία Ομάδα, μία Οικογένεια, μία Φωνή, όσο πιο βροντερή γίνεται, να φτάσει ως το Ηράκλειο, να δώσει την ορμή στα φτερά των παικτών για να πετάξουν προς το όνειρο και το τρόπαιο!.

Η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανταποκρινόμενη στη δίψα των φιλάθλων της Πάτρας να ζήσουν μαζί την εμπειρία του Τελικού και να μοιραστούν τις έντονες συγκινήσεις και τα δυνατά συναισθήματα μιας τέτοιας ιστορικής αναμέτρησης αποφάσισε να προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 1 τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στο κεντρικό διπλό γήπεδο των προπονητηρίων του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο μετατρέποντας το Promitheas Park σε μια μικρή, αλλά "καυτή" Promitheas Arena, σε μια ακόμα καινοτόμο και πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ.

Οι φίλοι του Προμηθέα ("μικροί" και "μεγάλοι"), συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, όλων των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα, είναι καλεσμένοι για να παρακολουθήσουμε, όλοι μαζί, αυτό το ιστορικό παιχνίδι και να ζήσουμε σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα την προσπάθεια του Προμηθέα να ΄φερει στην Πάτρα το Κύπελλο Ελλάδας.


Ραντεβού στο Promitheas Park την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Οι παίκτες του Προμνηθέα ταξιδεύουν προς τ’ Όνειρο, και αρχικά ...πέταξαν προς την Κρήτη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουν να επιστρέψουν σπίτι με το τρόπαιο.
Δείτ φωτο:

Υποστήριξη: SilkTech