Στην θέση του ο «τυφώνας»- Έχασε ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, Μάρτιος 21, 2019 - 11:01πμ

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρισκόταν πάντα από νωρίς στο ΟΑΚΑ, περιμένοντας καρτερικά το τζάμπολ της κάθε δοκιμασίας του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι και σήμερα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης των «πράσινων» με την Μπασκόνια για την 27η αγωνιστική της Euroleague, δεν θα μπορούσε να λείπει...

Ο ιστορικός παράγοντας του «τριφυλλιού», ο οποίος έφυγε την Τρίτη (19/3) από τη ζωή, έχει πάρει τη θέση του στα VIP του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων από νωρίς...

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει σκεπάσει την καρέκλα του με τη σημαία της ομάδας, ενώ πάνω της έχει τοποθετηθεί κάδρο με τη φωτογραφία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Έχασε ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός αποφόρτισε με την πέμπτη διαδοχική νίκη του το πένθιμο κλίμα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ από το θάνατο του ιστορικού παράγοντα της ομάδας, Θανάση Γιαννακόπουλου, αλλά η αγωνιστική του καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο δεν του επέτρεψε την ολοκλήρωση της διπλής αποστολής.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 72-70 της Μπασκόνια στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 14-13 το ρεκόρ τους και πιάνοντας τους Βάσκους και τον Ολυμπιακό με ρεκόρ 14-13.

Ωστόσο, ο στόχος της κάλυψης της διαφοράς της ήττας τους στη Βιτόρια δεν επετεύχθη, στερώντας από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να εισέλθει στην οκτάδα, καθώς υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 9η θέση.

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 48-27, 56-48, 72-70.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech