Στην Τενερίφη ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα- Έπεσε μαχόμενος

Πέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 12:02πμ

Στις Κανάριες Νήσους ολοκληρώθηκε το φετινό μυθικό πρώτο ταξίδι του Προμηθέα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Πατρινοί ηττήθηκαν με 79-57 από την Τενερίφη για τη ρεβάνς του 69-57 της Πάτρας για τους «16» του Basketball Champions League.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο αποκλεισμός στα νοκ-άουτ δεν μπορεί να μειώσει καθόλου το άκρως επιτυχημένο βάπτισμα του πυρός του Προμηθέα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ολοκληρώθηκε με 9 νίκες και 7 ήττες, και πρόκριση από τους ομίλους με την πρώτη.

Οι Πατρινοί ανανέωσαν το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης.

Η ομάδα του Γιατρά δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει απέναντι στην καλά δομημένη άμυνα της Γκραν Κανάρια στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να χάσει γρήγορα την επαφή με τους Ισπανούς και να πέσει με το τελικό 79-57, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Η θριαμβεύτρια της πρώτης έκδοσης του Basketball Champions League (σ.σ. 2017), Τενερίφη, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης την Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ).

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 44-23, 64-41, 79-57

Υποστήριξη: SilkTech