Στην τελική ευθεία για το παγκόσμιο η Χρυσούλα Πλέα

Παρασκευή, Αύγουστος 10, 2018 - 12:29μμ

Η Πατρινή πυγμάχος της Παναχαϊκής Χρυσούλα Πλέα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από 19 έως 31 Αυγούστου.

Βασικός στόχος για τη διεθνή αθλήτρια του Νίκου Πλέα είναι να καταφέρει να ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο κερδίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ολυμπιάδα Νέων.

Η Χρυσούλα Πλέα σε παλιότερη αναρτησή της στο facebook ανέφερε: "Για να κάνεις το ταξίδι στο όνειρο χρειάζεσαι και συν οδοιπόρους... (πόρους!).

Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο Τσεβρενίδη Γιώργο, καθώς επιβράβευσε την επιτυχία μου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Ιταλία 2018) όπου εξασφάλισα την πρόκρισή μου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Βουδαπέστη 19-31 Αυγούστου) συμβάλλοντας με το οικονομικό πριμ στην προσπάθειά μου, προκειμένου να παραστώ εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα, επίσης ευχαριστώ και την ομάδα μου, Παναχαϊκή Γ.Ε. για την οικονομική στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια! Όλοι μαζί μπορούμε!".

Υποστήριξη: SilkTech