Στην Σπάρτη (15:00) με κόσμο για την επιστροφή στις νίκες

Κυριακή, Φεβρουάριος 17, 2019 - 8:01πμ

Δεύτερη σερί εκτός έδρας δοκιμασία έχει η Παναχαϊκή στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) στη Σπάρτη από την τοπική ομάδα για την 17η αγωνιστική.

Η Παναχαϊκή σταμάτησε στο νικηφόρο σερί της στην πρεμιέρα της δεύτερης στροφής του πρωταθλήματος, στον βούρκο του Αιγινίου και θέλει να αποδείξει ότι αυτή ήταν μία κακή παρένθεση λόγω των συνθηκών και πως συνεχίζει την αγωνιστική της άνοδο που θα της επιτρέψει να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη προνομιούχο θέση, ώστε να την καταλάβει σε κάποιο σημείο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την επόμενη αγωνιστική «έρχεται» στην Αγυιά ο δεύτερος της βαθμολογίας, Απόλλων Λάρισας, σε μία «χρυσή» ευκαιρία να πλησιάσει η Παναχαϊκή ακόμα περισσότερο, είτε και να προσπεράσει.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και να κάνει το δεύτερο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.

Το εμπόδιο της Σπάρτης δεν μοιάζει δα και δυσθεώρητο αλλά κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση, όπως αποδείχθηκε περίτρανα φέτος, κρύβει παγίδες.

Οι Λάκωνες βρίσκονται στην προτελευταία θέση (15η) με 14 βαθμούς, 11 λιγότερους από την Παναχαϊκή που αναρριχήθηκε στην 4η θέση.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η Παναχαϊκή πήρε δύσκολη νίκη στο φινάλε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τους Πλέγα και Αργυρόπουλο να επιστρέφουν από τιμωρία, αλλά θα στερηθεί για τον ίδιο λόγο τον φετινό ρέκορντμαν συμμετοχών, Τσελεπίδη.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής επέλεξε για την αναμέτρηση τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Κολοβούρη, Πολίμο, Σταμόπουλο, Ντάσιο, Λουμπαρδέα, Σωτηράκο, Πλέγα, Κολ, Φουρλάνο, Αργυρόπουλο, Μουστακόπουλο, Παπατόλιο, Μασούρα, Ελευθεριάδη, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Από αυτούς θα κοπούν δύο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το γήπεδο της Σπάρτης.

Υποστήριξη: SilkTech