Στην Πρίστινα (21:45) για την πρώτη νίκη η Εθνική

Κυριακή, Σεπτέμβριος 6, 2020 - 2:02μμ

Μια ομάδα που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο της είναι η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής στον 3ο όμιλο της League C, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League. Ο λόγος για το Κόσοβο, το οποίο η «γαλανόλευκη» ομάδα θα αντιμετωπίσει στην Πρίστινα το βράδυ της Κυριακής (6/9, 21:45), στο γήπεδο «Φαντίλ Βόκρι».

Απέναντι στο συγκρότημα του Ματίας Κεκ η Εθνική ήταν καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, χωρίς πάντως το επίπεδο της εμφάνισής της να φτάσει στο σημείο που μας είχε συνηθίσει όταν ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 2020 με τις τρεις συνεχείς νίκες, απέναντι σε Βοσνία, Αρμενία και Φινλανδία.

Ως εκ τούτου κι εφόσον φιλοδοξία και στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο, προκειμένου να διεκδικηθεί η άνοδος στη League B, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της για να φτάσει στους 3 βαθμούς, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα και σε μια έδρα η «άλωση» της οποίας θα χρειαστεί κόπο.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, στη Μολδαβία, ο προπονητής του Κοσόβου, Μπερνάρ Σαλαντέ, χρησιμοποίησε τους: Μούριτς, Βοϊβόντα (60΄ Χαντεργκιονάι), Ραχμάνι, Αλίτι, Πακαράδα, Κριέζιου, Σάλα (60΄ Τσελίνα), Ράσιτσα (75΄ Ρασάνι), Μπερίσα, Ζενέλι, Κολόλι.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Σλοβενία θα είναι και πάλι γηπεδούχος υποδεχόμενη αυτή τη φορά τη Μολδαβία (6/9, 19:00).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ         Ν-Ι-Η     ΓΚΟΛ    ΒΑΘ.

ΕΛΛΑΔΑ        0-1-0     0-0      1

Σλοβενία      0-1-0     0-0      1

Μολδαβία      0-1-0     1-1      1

Κόσοβο        0-1-0     1-1      1.

Υποστήριξη: SilkTech