Στην Πάτρα οι Σουηδοί για την Παναχαϊκή

Παρασκευή, Μάιος 17, 2019 - 2:10μμ

Ραγδαίες εξελιξεις στα διοικητικά της Παναχαϊκής και μια νέα μέρα φαίνεται πως ξημερώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες Έλληνες σουηδοί επιχειρηματίες βρέθηκαν στην Πάτρα συνομίλησαν αρμοδιως, και υπέγραψαν κάποια συμφωνία - προσύμφωνο, το οποίο τους δεσμεύει για περαιτέρω κουβέντες για την ΠΑΕ.

Οι επιχειρηματίες αυτοί είναι Έλληνοσουηδοί -αγνώστων για την ώρα λοιπών στοιχείων- με καταγωγή από την Ηλεία και αυτό το οποίο πηγάζει από την ομάδα με άκρα μυστικότητα βέβαια, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί θα συμμετέχουν στην αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου ώστε να πάρουν ένα ποσοστό από την Παναχαϊκή.

Λόγω των έντονων φημών για σχέση με ήδη μέλη του διοικητού διοικητικού σχήματος της Παναχαϊκής, η αλήθεια είναι ότι είναι υπάρχει  μεγάλη πιθανότητα οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, να μετοχοποιήσουν μεταξύ άλλων και κάποια από τα κεφάλαια που έχουν βάλει κάποιοι άλλοι. Δηλαδή να πάρουν δηλαδή με την αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου και κάποια από τα κεφάλαια που δεν έχουν ήδη που έχουν μπει στην Παναχαϊκή και δεν έχουν αποκτήσει ήδη μετοχική σύσταση.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα ως προς αυτόν τον τομέα αλλά όπως και να χει θα φανούν όλα στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ στις 29 Μαΐου όπου και θα φανεί και με τι ποσά έχουν συμμετέχει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΤΣΑΣ

Υποστήριξη: SilkTech