Στην Πάτρα ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Δευτέρα, Ιούνιος 18, 2018 - 7:49μμ
olimpiyat.org.tr

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Δήμου Πατρών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί πόλο έλξης πολλών προσωπικοτήτων που θα παραστούν στους αγώνες.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα θα βρεθεί και θα παρακολουθήσει τους αγώνες ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Ugur Erdener, ο οποίος επίσης είναι πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Τουρκίας, μέλος της διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής, καθηγητής Οφθαλμολογίας και Πρύτανης σε πανεπιστήμιο της Τουρκίας και μέλος της διεθνούς επιτροπής καταπολέμησης ντόπινγκ.

Η παρουσία του Τούρκου προέδρου δίνει μεγάλη αίγλη στους αγώνες και ένα επιπλέον κίνητρο στους νεαρούς συμμετέχοντες για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα θα αγωνισθούν 500 νεαροί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από 40 χώρες, επιδιώκοντας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων με στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά και το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ολυμπιάδα των Νέων.

Στην Πάτρα Ψάρρα και Αερικός για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων

Σημαντικοί αθλητές, αθλήτριες και παράγοντες της τοξοβολίας έχουν ραντεβού σε λίγες ημέρες στην Πάτρα.

Στην Ισπανία ο Χρήστος Αερικός του Προμηθέα Πατρών

Υποστήριξη: SilkTech