Στην Πάτρα ο Πετρούνιας και κορυφαίοι γυμναστές

Τετάρτη, Δεκέμβριος 12, 2018 - 7:43μμ
eurokinissi.gr

Ο Λευτέρης Πατρούνιας και κορυφαίοι Έλληνες γυμναστές, όπως ο Πατρινός Νίκος Ηλιόπουλος, θα δώσουν το παρών σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στις 20 Δεκεμβρίου στη Veso Mare.

Συγκεκριμένα από την Πάτρα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το World Outdoor Gymnastics Gala, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο.

Το WOGG είναι ένα παγκόσμιο γκαλά των τριών Ολυμπιακών αθλημάτων της γυμναστικής (Ενόργανη, Ρυθμική και Τραμπολίνο) στο οποίο 20 Ολυμπιονίκες από 20 χώρες μαζί με τους Έλληνες γυμναστές και γυμνάστριες Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, Βλάση Μάρα, Βαρβάρα Φίλιου και τους πρωταθλητές των Ελληνικών Εθνικών ομάδων θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τέλειο ψηφιακό τους εαυτό, το WOGGATAR.

Το κοινό θα ψηφίσει τους καλύτερους και οι ψήφοι αντιστοιχούν στα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα στην ιστορία της γυμναστικής.

Ωστόσο οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα γι αυτό το σημαντικό γεγονός σε λίγες ημέρες, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση όπου θα δώσουν το παρών οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες.

Υποστήριξη: SilkTech