Στην Πάτρα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τοξοβολίας-«Πλήρως ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση»

Κυριακή, Απρίλιος 29, 2018 - 6:21μμ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα. Στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου διεξήχθη ο πανελλήνιος αγώνας τοξοβολίας την Κυριακή 29 Απριλίου.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τους ισχυρούς ανέμους που εμπόδιζαν τις προσπάθειές τους, οι αθλητές έμειναν ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τις εγκαταστάσεις.

Στους αγώνες παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τοξοβολίας, Χακάν Τσακίρογλου (Hakan Cakiroglu), ο οποίος επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και σε ρυθμούς αγώνα, μένοντας πλήρως ικανοποιημένος.

Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας δήλωσε χαρακτηριστικά στο sportin.gr:

«Έχω ξαναέρθει στην Πάτρα και θα ξαναέρθω. Έχουμε δει τις εγκαταστάσεις και θέλαμε να δούμε έναν αγώνα σε αυτές.

Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από τον χώρο, από την οργάνωση και την ανταπόκριση όλων. Οι ομάδες βοηθάνε πάρα πολύ, οι εγκαταστάσεις είναι σε καλή κατάσταση και ο χώρος είναι ιδανικός.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα διοργανωθούν άρτιοι αγώνες από την πόλη τον Ιούνιο (σ.σ. Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων)».

Ο Χακάν Τσακίρογλου μάλιστα δοκίμασε… και το χέρι του, ρίχνοντας κάποιες βολές στο περιθώριο των αγώνων και δήλωσε για το επίπεδο των αθλητών και το πανελλήνιο πρωτάθλημα:

«Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αγώνας σε καλό επίπεδο. Οι ομάδες ενδιαφέρονται πολύ για το άθλημα και το επίπεδο των αθλητών είναι υψηλό.

Υπάρχει ένα κενό, ένα διάστημα που τους λείπει από το κορυφαίο επίπεδο, αλλά γινεται πολύ καλή δουλειά».

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην τοξοβολία θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τις 26 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου και θα φέρει στην πόλη πάνω από 500 αθλητές από 40 χώρες.

Υποστήριξη: SilkTech