Στην Πάτρα με μεγάλη επιτυχία οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού χώρου

Τετάρτη, Μάιος 15, 2019 - 1:01μμ

Την Κυριακή 12/5 πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παμ/κου Σταδίου αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου της Ε.Ο.Τ. όλων των κατηγοριών και ηλικιών. Την διοργάνωση ανέλαβε ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πατρέων και τον Α.Σ.Γλαύκου.

Η προσέλευση των αθλητών ήταν μεγάλη καθώς έλαβαν μέρος 160 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα μεταξύ αυτών αθλητές υψηλών επιδόσεων που στελεχώνουν την εθνική ομάδα έως και 8χρονα που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τοξοβολία.

Η άψογη διοργάνωση, ο καλός καιρός της Κυριακής και το θαυμάσιο γήπεδο του Παμ/κου Σταδίου έκαναν τους αθλητές επιδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να επιτύχουν υψηλά σκορ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου που έμεινε ενθουσιασμένος από την όλη παρουσία του αθλήματος της τοξοβολίας.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Προαστείου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τα μέλη του για τις κατακτήσεις τους στον αγώνα και την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και τους ευχαριστεί για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Παρ όλη την κούραση της προετοιμασίας του αγώνα, οι αθλητές κατέκτησαν 9 μετάλλια ( 3 χρυσά με τους: Θεοδώρου Μάξιμο παίδων ολυμπιακό, Βλάχος Γεώργιος παμπαιδων Β και Σταθόπουλος Κωνσταντίνο εφήβων αναπτυξιακό, 3 αργυρά με τους: Θωίδη πολύχρονη bare Bow, Καραμούζη Βασίλη παμπαίδων Β και Σταθόπουλο Σπύρο εφήβων αναπτυξιακό και 3 χάλκινα με τους: Καλαβριζιώτη Κωνσταντίνο Instinctive Bow, Παυλόπουλο Νικόλαο παμπαίδων και Σταθόπουλο Ιωάννη barebow). 4η θέση κατέκτησαν η Μηλιώνη Μαρίνα και ο Καραμούζης Σωτήρης, 5η θέση ο Σοφιανόπουλος Νικόλαος, 6η θέση, ο Κατριμπούζας Νικόλαος και 7η θέση η Καλαβριζιώτη Δήμητρα.

Οι ευχαριστίες του συλλόγου:

«Ο σύλλογος επίσης συγχαίρει τους κριτές-μέλη του Πλακούδα Κατερίνα (διεθνή κριτή), Τζούμα Κωνσταντίνο και Κωνσταντινίδη Χριστιάννα (εθνικούς κριτές) για την άψογη διεύθυνση του αγώνα καθώς και όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην επιτυχία της διοργάνωσης εισπράττοντας τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων.

Επιπλέον το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμο Πατρέων για την στήριξη του στον αγώνα, τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Πετρόπουλο Τάκη που ήταν παρών και στις βραβεύσεις και το προσωπικό του Παμ/κου Σταδίου που παρείχε όλα τα απαραίτητα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

Υποστήριξη: SilkTech