Στην Πάτρα το fair play της αγωνιστικής στην Α2 χάντμπολ - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Μάρτιος 3, 2020 - 8:52πμ

Μια πολύ όμορφη κίνηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ακαδημία Πάτρας και τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας καθώς ο Εριόν Γκούλε που αγωνίζεται στη Νέα Ιωνία φρόντισε να δέσει το πόδι του αντιπάλου του Κανέλλου Γεωργίου προκειμένου να καταφέρει να παίξει ως αντίπαλος.

Διαβάστε παρακάτω και την ενημέρωση από την Ακαδημία Πάτρας:

«Μετά το πέρας όλων των αγώνων της εβδομάδος των πρωταθλημάτων της Ο.Χ.Ε. όπως ανακοινώνετε η καλύτερες επτάδες ανδρών, γυναικών, τα στατιστικά των αγώνων,  κ.λ.π.,  ίσως θα έπρεπε να βραβεύεται και η καλύτερη κίνηση για fair play.

Ο προπονητής της   Α.Ε. Πάτρας Ακαδημίας των Σπορ  Γιάννης Παπαγιαννόπουλος που τράβηξε την φωτογραφία δηλώνει σχετικά:

«Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία και που  παρακάτω  περιγράφεται είναι το καλύτερο fair play που έχω δει μέχρι σήμερα στο άθλημα μας για την φετινή χρονιά και ίσως και μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων της  αγωνιστικής περιόδου. Οι αθλητές των διαγωνιζόμενων  ομάδων εκτός των 60 λεπτών που αγωνίζονται αντίπαλοι είναι και φίλοι μεταξύ τους  και οι διαφορές τους στους αγώνες είναι μόνον ότι  αγωνίζονται με διαφορετικά χρώματα φανέλας. Για μένα αυτή η φωτογραφία εάν μπορούσε να μιλήσει θα έλεγε πάρα πολλά  και   δίνει  αρκετά μηνύματα σε  όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό με οποιαδήποτε ιδιότητα. Ίσως είναι η καλύτερη κίνηση για βραβείο fair play».

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν την έναρξη του αγώνα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ στην Πάτρα μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Πάτρας Ακαδημίας των Σπορ – Ο.Φ. Νέας Ιωνίας το Σαββάτο 29/2/20 και διακρίνονται ο αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδος Ο.Φ. Νέας Ιωνίας Εριόν Γκουλέ (φυσικοθεραπευτής στο επάγγελμα) να δένει τον αστράγαλο του αντίπαλου αθλητή των γηπεδούχων,  τον διεθνή με την εθνική ανδρών beach handball της Α.Ε. Πάτρας Ακαδημίας των Σπορ,  Κανέλλο Γεωργίου.

Ο Κανέλλος Γεωργίου πριν την έναρξη του αγώνα στο ζέσταμα δοκίμασε το πόδι του εάν μπορεί να παίξει λόγω διαστρέμματος που είχε. Κάθισε στον πάγκο του περίλυπος γιατί τον ενοχλούσε και κοίταγε το ζέσταμα των ομάδων. Τότε ο Εριόν Γκουλέ ( σε πάρα πολλούς αγώνες έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κανέλλο Γεωργίου ) του μίλησε και μόλις του είπε το πρόβλημα του, αμέσως τον πήρε και πήγε και του έδεσε το πόδι για να παίξουν αντίπαλοι!!!

Κατάληξη; Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 25-25!!! Ο Κανέλλος Γεωργίου κατά γενική ομολογία ήταν ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 9 γκολ!

Στο τέλος της αναμέτρησης όταν χαιρετήθηκαν οι δύο αθλητές είπε χαριτολογώντας ο Γκουλέ στον Γεωργίου:

 «εάν ήξερα ότι θα μας έβαζες 9 γκολ μάλλον δεν θα έπρεπε να σου δέσω το πόδι» και ξέσπασαν σε γέλια αγκαλιασμένοι.

Υποστήριξη: SilkTech