Στην Πάτρα Έλληνες Ολυμπιονίκες για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το "WOGG"

Πέμπτη, Δεκέμβριος 20, 2018 - 1:48μμ

Μία σημαντική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα με την παρουσία του Λευτέρη Πετρούνια, του Πατρινού Νίκου Ηλιόπουλου και όλων των Ελληνων πρωταθλητών των τριών αγωνισμάτων της γυμναστικής.

Στον χώρο της Veso Mare θα βρίσκονται οι εθνικές ομάδες της ρυθμικής, του τραμπολίνο και της ενόργανης γυμναστικής, όπου οι πρωταθλητές μας θα καλούν στις αίθουσες της Odeon (17.30 ώρα έναρξης και 16.00 προσέλευση κοινού), όλους τους φίλους του αθλήματος προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ για τις 200 ημέρες από την πραγματοποίηση του WOGG στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 7 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Το WOGG, World Outdoor Gymnastics Gala, είναι ένα παγκόσμιο γκαλά των τριών Ολυμπιακών αθλημάτων της γυμναστικής (Ενόργανη , Ρυθμική και Τραμπολίνο) στο οποίο 20 Ολυμπιονίκες από 20 χώρες μαζί με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, Βλάση Μάρα, Βαρβάρα Φίλιου και τους πρωταθλητές των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων έρχονται αντιμέτωποι με τον τέλειο ψηφιακό τους εαυτό, το WOGGATAR.

Η κάθε ψήφος έχει συγκεκριμένη χρηματική αξία. Με βάση την ψηφοφορία του κοινού, οι αθλητές θα αμειφθούν με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Το Gala θα διαδεχθεί μια σύγχρονη δεξίωση με φιλαθλητικό σκοπό, ενώ έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Gala της γυμανστικής θα ξεκινήσει σήμερα από την Πάτρα!

Υποστήριξη: SilkTech