Στην Πάτρα το διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "The unknown champion"

Κυριακή, Αύγουστος 12, 2018 - 8:39μμ

Με την συμμετοχή πολλών Πατρινών αθλητών και αθλητριών που έχουν κληθεί απο την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, θα πραγματοποιηθεί 26-29 Σεπτεμβρίου το διεθνές τουρνουά "The unknown champion".

Η Ε.Ο.ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ, κατόπιν πρότασης του προέδρου της ομοσπονδίας Γασπαρινατου Δημήτρη αποφάσισε να διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά στην πόλη της Πάτρας ,σε ένα κοινό που αγαπάει και στηρίζει την πυγμαχία.

Οι αθλητές που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και να εκπροσωπήσουν την πόλη της Πάτρας είναι οι:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πάρης Σταυρόπουλος, Στάθης Βλαχοθανάσης, Διονύσης Ψυχογιός, Χρυσούλα Πλέα, Φωτεινή Πλέα,Άγγελος Ανατολάκης, Κωνσταντίνος Μάντζαρης, Νίκος Σωτηρόπουλος.

ΑΜΥΝΑ: Αλέξανδρος Μίλερ, Γιώργος Κατσίγιαννης, Στέφανος Κατσίγιαννης, Εβελίνα Μαυρομάτη, Αθανάσιος Βιτάκης, Άννα Κορφιάτη

ΠΥΓΜΗ: Μάρκος Μιχαλόπουλος, Μάρκος Μεθενίτης, Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μπασιλάρης, Δήμητρα Τούσα

ΜΙΛΩΝ: Έλενα Κόκλα

EAΠ: Βασίλης Παπαδόπουλος (ΕΑΠ)

Έκτός των Πατρινών αθλητών το παρών θα δώσουν πολύ μεγάλα ονόματα της Ελληνικής πυγμαχίας όπως Καλαμάρας Πολινείκης, Τσανικίδης Αλέξανδρος,Τσαγκράκος Παύλος και Πουλικος, Νανιτζανια Βαγγέλης, Φάρελ Αλέξη, Κουτσογεωργοπουλου Κατερίνα, Πίτα Νίκη και πολλοί άλλοι αθλητές που έχουν αγωνιστεί και διακριθεί σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και με τα Εθνικά μας χρώματα !

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν ο Δήμος Πατρέων και η Περιφέρεια Δυτικής Δυτικής Ελλάδος!

Υποστήριξη: SilkTech