Στην Πάτρα 18 & 19 Ιουνίου το Final-4 Κ-17 Ανδρών

Πέμπτη, Ιούνιος 9, 2022 - 2:00μμ
Είναι αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία

Στη τελική ευθεία το πρωτάθλημα Κ-17 Ανδρών (Παμπαίδων) της ΕΣΠΕΠ, με το Final-4 να διεξάγεται στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου 2022.
Την διοργάνωση ανέλαβε η ομάδα του ΑΘΛΟΥ Πατρέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ένωση, ευελπιστώντας να πραγματοποιήσουν γιορτή για το Βόλεϊ, μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας που βιώσαμε.
Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ» στο Κουκούλι, εκτός του ΑΘΛΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ συμμετέχουν και οι ομάδες, του ΚΟΡΟΙΒΟΥ Αμαλιάδος, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 και ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ.
Το Final-4 και μετά από απόφαση της Επιτροπής Αιμοδοσίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π., είναι αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία, στην ευαισθητοποίηση και την προαγωγής της στην Ελληνική Κοινωνία μέσω του Αθλητισμού, μεσύνθημα:
«Δίνουμε Αίμα, δίνουμε Ζωή».
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι :
Σάββατο 18/6/2022
Α' Ημιτελικός ώρα 18:00: ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Β' Ημιτελικός ώρα 20:00: Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ – Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80
Κυριακή 19/6/2022
Μικρός Τελικός ώρα 16:00
Μεγάλος Τελικός ώρα 18:00 & Απονομές.
Οι τελικοί της διοργάνωσης θα μεταδοθούν διαδικτυακά, σε συνεργασία με το Διαδικτυακό κανάλι www.choicewebtv.com.

Η ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα το Final-4 Βόλεϊ Κ-17 Ανδρών (Παμπαίδων)
Στην Πάτρα ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κ-17 Ανδρών (Παμπαίδων) της ΕΣΠΕΠ, με το Final-4 να διεξάγεται το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022. Η διεξαγωγή της τελικής φάσης συνδιοργανώνεται από τον ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου. ευελπιστώντας να πραγματοποιήσουν γιορτή για το Βόλεϊ, μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας που βιώσαμε.
Στην Πάτρα θα συναντηθούν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 ΚΑΙ ΓΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ που θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη Πρωταθλητή Πελοποννήσου.
Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ» στο Κουκούλι και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο 18/6/2022
Α' Ημιτελικός ώρα 18:00: ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Β' Ημιτελικός ώρα 20:00: Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ – Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80
Κυριακή 19/6/2022
Μικρός Τελικός ώρα 16:00
Μεγάλος Τελικός ώρα 18:00 & Απονομές.
Οι τελικοί της διοργάνωσης θα μεταδοθούν διαδικτυακά, σε συνεργασία με το Διαδικτυακό κανάλι www.choicewebtv.com
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών, θέλοντας ακριβώς να τονίσει ότι ο αθλητισμός είναι η πλέον υγιής διέξοδος για τους νέους και ιδιαίτερα τους εφήβους, αλλά και να αναδείξει τη σημασία τέτοιων διοργανώσεων για το μέλλον του αθλητισμού» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech