Στην Πάτρα 17 & 18 Ιουνίου το Final-4 Κ-16 Γυναικών

Πέμπτη, Ιούνιος 16, 2022 - 11:00μμ
Το πρόγραμμα των αγώνων

Στη τελική ευθεία και το πρωτάθλημα Κ-16 Γυναικών (Παγκορασίδων) της ΕΣΠΕΠ, με το Final-4 να διεξάγεται στην Πάτρα την Παρασκευή και το Σάββατο 17 & 18 Ιουνίου 2022.
Παρά τον αρχικό σχεδιασμό και τη πρόθεση της ΑΛΚΥΩΝ για τη διεξαγωγή του Final-4 στo Ναύπλιο, η προσπάθεια δυστυχώς δεν μπόρεσε να ευοδωθεί, εξ' αιτίας τόσο της πίεσης χρόνου για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όσο και των απαιτούμενων διαδικασιών για την στήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της διοργάνωσης.
"Μετά την παραπάνω εξέλιξη τη διοργάνωση του Final-4 ανέλαβαν από κοινού, οι ομάδες της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε. και του Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ σε συνεργασία με την Ένωση, ευελπιστώντας να πραγματοποιήσουν γιορτή για το Βόλεϊ, μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας που βιώσαμε.
Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών και στο κλειστό γυμναστήριο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ συμμετέχουν οι ομάδες, της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε., ο Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ, ο Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ Ναυπλίου και ο Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ.
Το Final-4 και μετά από απόφαση της Επιτροπής Αιμοδοσίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π., είναι αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία, στην ευαισθητοποίηση και την προαγωγής της στην Ελληνική Κοινωνία μέσω του Αθλητισμού, με σύνθημα:
«Δίνουμε Αίμα, δίνουμε Ζωή»." αναφέρει η ΕΣΠΕΠ.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι :
Παρασκευή 17/6/2022 κλειστό Γυμναστήριο Πανεπιστημίου Πατρών
Α' Ημιτελικός ώρα 18:00: Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε.
Β' Ημιτελικός ώρα 20:00: Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ – Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ
Σάββατο 18/6/2022 κλειστό Γυμναστήριο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.
Μικρός Τελικός ώρα 16:00
Μεγάλος Τελικός ώρα 18:00 & Απονομές.

Υποστήριξη: SilkTech