Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον Πανσερραϊκό

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2018 - 6:02μμ

Με αφορμή τον αγώνα, για το Πρωτάθλημα της Football League, μεταξύ της Παναχαϊκής και του Πανσερραϊκού που θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Στάδιο της Αγυιάς (ώρα 15.00) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 10€ εκτός από Θύρα των Επισήμων όπου η τιμή του Εισιτηρίου ορίζεται στα 15€.

ΤΙΜΗ 5€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

•    Γυναίκες

•    Μαθητές άνω των 13 ετών

•    Φοιτητές

•    Α.Μ.Ε.Α.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

•    Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.

Η τιμή εισόδου για τους ανέργους ορίζεται στα 5€ εκτός από τους 50 πρώτους οι οποίοι προσκομίζοντας στα γραφεία μας (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος), από αύριο Πέμπτη έως  Παρασκευή 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ. την κάρτα ανεργίας τους θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αποφασίστηκε επίσης η προπώληση εισιτηρίων από σήμερα Τετάρτη 31/1/2018. Όσοι επιθυμούν να προαγοράσουν εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία.

Α’ Σημείο: Γραφεία ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, Πατρέως 13-15, 3ος όροφος, Τετάρτη έως Παρασκευή ώρες 10.00 – 15.00

Β’ Σημείο: Καφέ  Παναχαϊκής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Κιτίου), παραπλεύρως Θύρας Επισήμων Γηπέδου Αγυιάς Τετάρτη έως Παρασκευή 12.00 – 21.00,  Σάββατο 09.00 – 13.30 και Κυριακή 09.00 – 13.00

Γ’ Σημείο: Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου, Τετάρτη έως Σάββατο ώρες καταστημάτων.

Δ’ Σημείο: Κατάστημα οπτικών VISION SPOT Έλληνος Στρατιώτου & Πέντε Πηγαδίων (έναντι ΕΛΤΑ) Τετάρτη έως Σάββατο ώρες καταστημάτων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπως σε κάθε φετινό εντός έδρας αγώνα, έτσι και γι αυτόν της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, θα ισχύσει η προπώληση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας στο επίσημο site της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Η προπώληση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 11.00. Για την αγορά εισιτηρίων του αγώνα με την Βέροια επισκεφθείτε το παρακάτω link:

https://www.ticketmaster.gr/panachaikifc-ww/showProductList.html

Η παραλαβή των προπληρωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα γίνεται μόνο στο εκδοτήριο της Θύρας 1 (Κεντρική Πύλη Γηπέδου, πλατεία Ντε Μιράντα) έξω από το γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή από τις 13.00, με την προσκόμιση του αριθμού κίνησης ή του σχετικού αποδεικτικού που θα πρέπει όποιος έχει κάνει προαγορά να εκτυπώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνιστά την προαγορά εισιτηρίων καθώς και την έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός την ημέρα του αγώνα.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα Κυλικεία του Γηπέδου.

Υποστήριξη: SilkTech