Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον νέο Ευρωπαϊκό τελικό κόντρα στη Νεπτούνας

Δευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 9:51μμ

O Προμηθέας Πάτρας έχει αγκαλιάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (των «16») του Basketball Champions League και θέλει την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του μέσα στην Πάτρα για την κανονική περίοδο του BCL για να σφραγίσει και τυπικά την μεγάλη αυτή επιτυχία, ενώ παράλληλα θ’ αποκτήσει προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης και θα συνεχίσει να ελπίζει ακόμα και για την πρωτιά.

Η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται την λιθουανική Νεπτούνας Κλαϊπέντα, που παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech