Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την Ευρωπαϊκή εντός έδρας πρεμιέρα του Προμηθέα

Τετάρτη, Οκτώβριος 10, 2018 - 6:35μμ

Η μεγάλη ώρα για τον Προμηθέα έφτασε! Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου δίνει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα, ενώ, παράλληλα, ετοιμάζεται για την διπλή φιλοξενία Περιστερίου (το Σάββατο 13/10) και Ολύμπια Λιουμπλιάνας.

Έτσι, από σήμερα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Προμηθέα στην Πάτρα απέναντι σε μια παραδοσιακή ευρωπαϊκή δύναμη, την Ολύμπια Λιουμπλιάνας.

Ο Προμηθέας και η Πάτρα ετοιμάζονται για μια μεγάλη βραδιά, μια ευρωπαϊκή γιορτή του μπάσκετ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech