Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής - Όλες οι λεπτομέρειες

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 11, 2019 - 5:54μμ

Βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής για τη νέα χρονιά. Η τιμολογιακή πολιτική παρέμεινε στα δεδομένα της τελευταίας τριετίας, ενώ σαν πρώτη μέρα διάθεσης, ορίστηκε η Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά και η Παναχαϊκή σε θέλει δίπλα της! Ομάδα και κόσμος είναι ένα και τη φετινή χρονιά όπως πάντα άλλωστε η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη!

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 κυκλοφόρησαν και πλέον βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 κατανοώντας πλήρως τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, έχει επιλέξει στις κάρτες διαρκείας τιμολογιακή πολιτική που απευθύνεται σε κάθε κοινωνική ομάδα με σκοπό την μέγιστη δυνατή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Οι βασικές κατηγορίες των νέων καρτών διαρκείας είναι:

Σκεπαστή και Θύρα 2Β (πυγμαχίας): 120 ευρώ

Οικογενειακό (Σκεπαστή από το κέντρο έως το κλειστό της ΠΓΕ και Θύρα 2Β): Άνδρας, Γυναίκα και παιδί 12-18 ετών 170 ευρώ

Θύρα επισήμων (2): 180 ευρώ

Θύρα επισήμων (δερμάτινα καθίσματα): 450 ευρώ

Φοιτητικό-μαθηματικό (Σκεπαστή και Θύρα 2Β): 60 ευρώ

Γυναικείο (Πρόσβαση παντού): 60 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, Όθωνος Αμαλιάς 65 (3ος όροφος), με την φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α. Η διαδικασία θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (12/9) και ώρες 10:00 έως 14:00 και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 καλεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν μαζικά κάρτες διαρκείας, στηρίζοντας σε κάθε παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές μας στο δρόμο για νέες επιτυχίες.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΠΑΝΑΧΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»

Υποστήριξη: SilkTech